170428 Fredag

Jag har jobbat över 12 timmar per dygn de sista två veckorna om inte mer, så jag är ganska slut och har fått välja bort att uppdatera bloggen. Ledsen för det. Men det finns inte tillräckligt med varken timmar eller ork på dygnet.
 
Nu sitter jag här hemma ikväll och bloggar ikapp lite medans Maja och jag lyssnar på semifinal av Eurovision.
 
Fredagen den 28 tackade vi av en kollega som slutar hos oss. Företaget bjöd på lunch på BroHof Golfbana och jag åt min första "Bowl", väldigt gott.
Vi hade köpt blommor och ett presentkort till Maggan och jag scrappade ett kort till henne.
Efter jobbet få fredagen åkte familjen in till Staden och checkade in på Hotell Amaranten på Kungsholmen. Henke ville bjuda familjen på mys. 
Vi tog ett Champagneglas och en drink på Lemonbar innan vi gick till Restaurangen "Spisa hos Helena" där Henke bokat bord.
Vi åt någon form av Meny, hur gott som helst.
När vi beställde in vin, så valde vi en fin flaska, men när kyparen skulle ta vår beställning, så ville han rekommendera oss ett vin som inte fanns på vinlistan. Helt otippat, ett Grekiskt vin. Jag blev väldigt tveksam, men kyparen berättade att vinet var framställt av en Italienare som åkte ett gäng år till Frankrike och lärt sig framställa vin på deras vis, tagit med sig erfarenheten till Grekland och tagit fram detta vin.
Vi provade och blev helt sålda. Det var som en smekning i munnen och spretade inte åt något håll, utan var hur balanserat som helst.
312:- på systembolaget som beställningsvara.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min vardag i ord och bilder

Jag, en kvinna i medelåldern, mamma, fru och halt.

RSS 2.0