0

Genomförkyld och överkörd

Förra veckan var jag hemma sjuk, förkyld och kanske influensa. Henrik var på ett kundmöte en av kvällarna, så jag blev tvungen att åka in och hämta Maja på fritids. Men när jag kommer är de "ute" på gröna ängen och jag var för risig för att vänta på henne i skolan, så jag börjar gå tillbaka till bilen. Jag tänkte att jag sätter mig där och vilar.
Det är helt tomt ute på gården på skolan. Precis innan jag skall passera en bom som finns på skolan, så hör jag hur någon plingar på ringklockan, jag vänder på huvudet för att kunna se vart jag skall förflytta mig, så jag inte blir påkörd, men innan jag ens hinner se vart cykeln kommer, så kör hon rätt in i mig. Jag knuffas iväg och vinglar till Cykeln och flickan flyger rätt ner i en lerhög. Jag blev chockad som sjutton, det gick så fort.
Flickan plingade, men saktade liksom inte ned, som man brukligt gör, utan kom i full kareta mot mig, utan att väja. Hon svarade senare när jag frågade henne: - Jag glömde svänga!
Jo, tack, jag kände det!
Det gick bra med flickan förutom lite smuts på kläderna, själv har jag två jätteblåmärken på smalbenen.
Det är rent ut sagt livsfarligt att hämta på fritids. Det här är andra gången jag ramlar eller något händer precis på samma ställe när jag är på skolan.

Kommentera här: