0

Alcudia på tredje dagen

Nu har det gått tre dagar. Vi har börjat acklimatisera oss på detta stora hotellområde, området utanför hotellet och värmen. Rutinen ( har tyvärr blivit ) att vi ställer klockan på 06:15 ( bra start inför jobb och fritids nästa vecka ) vi smörjer in oss med solskydd, packar badväskan och kliver in som första kottar på frukosten när den öppnar 07:00. Frukost intas, sen går vi ut till solstolarna och snappar åt oss några av de bäst belägna solstolarna. Att passa och tinga solstolar är ajabaja på detta hotell. Det sitter redan andra hotellgäster vid vissa solstolar när vi kommer ut, så man småpratar lite med dem vid polområdet. 
Vi fixar iordning solsängar, handdukar m.m och lägger oss och läser i några timmar medans solen går upp och blir het. Magiskt.

På vår kvällsbuffe finns det inte riktigt den spanska klassiska maten, men vi hittar alltid något att äta. Men jag hade nog önskat lite mer Spanskt att välja på.

Idag vaknade Maja upp med en massa utslag på hela kroppen som kom och gick under dagen, så hon höll sig under parasollet och badade inte så mycket denna dag. Hon har i stort sett bott i polen sedan vi kom. 
På eftermiddagen besökte vi ett Farmacy och fick tag på en salva att smörja utslagen med. 
Ikväll har vi ätit på "Taverna" som ligger vid vattnet och är en vanlig restaurang som ingår i vår All-Inclusive en kväll. Där fick vi goda Tapas till förrätt, god varmrätt och ett gäng efterrätter. Väldigt gott.
Efter middagen ville Maja shuffla lite på stranden och nu sitter vi vid kvällens show på stora scenen och tar ett glas med gott! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: