0

Torsdag I Alcúdia

Majas utslag är värre. Men hon ville inte gå till läkaren denna dag. Vi fick tag i någon salva hos en Farmacy i onsdags, men den hjälper föga. Utslagen över hela kroppen kliar som bara den. 
När vi kom ned till poolområdet efter frukost, så lade vi oss att läsa. Men mär solen klev högre och högre på himelen så gick Maja till rummet. Där befann hon sig hela dagen och gjorde lite Musicalys och kylde av sig. Hon besökte Supermarketen ett par gånger helt själv, toppen, då hon har jobbigt med att göra saker på egen hand. 
Maja tyckte det var helt ok att jag låg kvar i solsängen och gjorde en av de saker jag gillar allra bäst, att sola och känna värmen på huden. Gulliga Maja.
När jag kom upp efter solbadet på eftermiddagen så överraskade Maja mig med plock och gott på balkongen. Mysigt!
På kvällen gick vi till den andra Restaurangen inne på hotellområdet som ingår i All-Inclusive en gång under vistelsen, La Bambola. De körde Italienskt. Så det var pizza och pasta som gällde. Vi var lite tveksamma till att gå på denna restaurang då den låg i källaren under ena husbyggnaden och pizza är inte riktigt vår grej. Men vilken tur att vi gick dit, maten var något av det godaste vi ätit hittills. De hade en förrättsbuffé som inte gick av för hackor. 
Efter middagen strosade vi runt och tog en drink i baren vid showområdet, där Tuis reseledare höll en show för Bamseklubben. 
Maja målade av sig av en caricatyrmålare som satt på området varje kväll. 
Denna kväll blev tidig för oss, men det är alltid lite svårt att somna in då Reseledarnas kvällsshower går på högsta volym till 23 ca.
(null)

(null)

(null)
Kommentera här: