0

Vinylhörnan klar, eller på G

Henke säger själv att han har en försenad 40 års kris och har haft ett behov av att bygga en vinylhörna i vårt hem. Inte mig emot, då jag har kvar mina egna och Mammas alla vinyler. Jag älskart och är på. Så i dagarna har vi köpt en vinylspelare från Hi-Fii klubben, köpt en hylla på IKEA och byggt ett system med våra gamla Sonoshögtalare. Jeansfåtöljen och Hårdrockskylen kom till sin rätt också!
Naturligtvis blev "vi tvungna" att åka och köpa lite Kent och Ac/Dc vinyler för fulländning. 
Vi kom överens om att någon form av Divan eller fåtöljer måste införskaffad till Vinylhörnan inom kort!

(null)

(null)

0

28:onde december

Idag kom My med familj och Bibbi på en liten minijul. Vi åt Salamigryta igen och öppnade lite klappar. Mys små grabbar, Ebbot och Frej är så söta och härliga så man kan äta upp dem. Det ör så himla mysigt att hänga med det gänget!
Vi körde Bibbi till Upplands Bro vid 16:30, där hon hämtades upp av färdtjänsten. ( Vi bor för långt bort för att hennes färdtjänst skall räcka. Men easypeasy att hämta och lämna henne i Bro istället för Huddinge.)
My har fotograferat bilderna:
(null) (null)


 0

27:e december

Grannarna Martin och Sara kom över på middag och spelkväll. Vi bjöd på ett långkok av Jens Linder, Salamigryta, det är tredje gången jag gör denna gryta och den är otroligt god. 
Vi spelade Carcassonne Big Box som Henke fick i julklapp av mig. Ett spel med många exponeringar man kan lägga till vartefter. Kul!
De gick hem efter tre på natten. Maja och deras Villemo sov sedan länge.
En väldigt mysig kväll!
(null)