Bygget 2018-01-22

Idag har det hänt en del på ovanvåningen. 
Golvet kom, 28 kartonger har killarna burit upp för trappen.
(null)
Här är nog tanken att de skall börja lägga golv inom kort! De hade flyttat runt prylar och plockat så rent i ena hörnan.
(null)
De har idag också passat in och skurit bort trä vid fönstren för karmarna och ramar som skall sitta där.
(null)
Idag har de även börjat på vår sänggavel som skall bli platsbyggd. Väldigt kul! 
Den var så tung att jag knappt kunde rubba den, så den blir nog stabil!
(null)

(null)

(null)
Imorgon kommer plattsättarn och fortsätter med badrummet och elektrikern skulle visst också komma och greja. Snickarna skulle hålla sig borta, det kanske är trångt att hålla på med för många hantverkare på samma plats samtidigt?!

Besiktning av Kian

Nu har jag haft min Kia i 3 år och det var både dags för besiktning och garantin löper ut. 
Tyvärr uppdagades ett oljud för ett par månader sedan som inte funnits där förut och backkameran var trasig. I november lämnade vi in den på lite renovering. Backkameran byttes som Garantiärende och oljudet förklarade de som "en ficklampa låg och skakade i bakluckan", men vad konstigt tyckte jag, då jag förklarat att oljudet låter från vänster hjulhus typ.

Henke blev tokig när han hörde deras kommentar och bokade en ny tid för koll. De hittade inget gång 2 heller. Oljudet fortsatte, det kom och gick liksom.

I veckan var jag på besiktningen och bilen gick igenom utan att passera gå, inga problem med bilen. Jag har bara ett litet tips säger besiktningsmannen:, åk ut och bromsa hårt nu och då under en period, för du har lite rost på bromsskivorna pga för lite hårda inbromsningar. Gör du inte det, så kommer de rosta sönder till nästa besiktning. Jag frågar honom om detta gör att det kan dyka upp ett litet missljud på bilen ibland, han bekräftade att så var läget!

Det här lyckades inte Kia Verkstaden hitta på två undersökningar. Märkligt!! 

Min vardag i ord och bilder

Jag, en kvinna i medelåldern, mamma, fru och halt.

RSS 2.0