0

Ledig fredag

Idag har jag varit ledig! Henke skulle köra Maja till skolan och sedan jobba hemifrån, Då han åker till HA-Fjäll 06:00 imorgon bitti. 
Jag ligger i sängen och prasslar när H kör Maja till skolan. Försöker somna om, när det knackar lite löst på ytterdörren. Jag hinner knappt reagera innan en målare och en snickare kliver in genom dörren, upp för trappen, sätter radion på högsta volym och drar igång sågen. Jag håller på att få krupp. Kan de inte vara klara snart. Sedan början på september har hantverkare kommit och gått i vårt hus alla tider på dygnet.
Jag är trött och vill ha tillbaka mitt hus nuuu!!

Det är inte långt kvar, men ändå. 

Jag ägnade min lediga dag åt att åka till sopstationen två gånger. Skönt, nu är nästan allt skräp och byggrester borta. Jag hämtade ut lite paket på olika ställen. Vissa paket är till Maja som fyller 10 på måndag. Och vissa var till mamman. Jag köpte ett par nya Trikåtyger och hann sy ett par mysbyxor till till Maja. 
(null)
Kanske inte så psykologiskt att sy ett par brallor av ett spökhus och spöktyg till en som är räddare än räddast, men morsan kör på tung KBT-träning!!

 Jag hann städa lite och äta lång frukost, en bra och fin dag!
Ikväll har vi lagat dragon-fläskfilé-i-ugn och kollat på Spåret. 
Klockan är inte ens tio och vi ligger till sängs.

Kommentera här: