0

Bojkottar Mix-Kliniken i Bålsta

Betyg till Mix-Kliniken i Bålsta ————— ( 5-).
När jag och Henrik gifte oss för fyra år sedan, gjorde jag en tandblekning, som absolut inte fungerade och en spray-tan som blev alldeles för brun. Inte nöjd alltså.

Men jag skulle ge dem en ny chans nu när My gifter sig på Lördag. Jag ringde dem för över två veckor sedan och fick tala med en telefonsvarare, som meddelade att de inte kunde svara i telefonen då de alla ibland var upptagna i olika behandlingar. Men prata in ett meddelande så återkommer vi!
Sagt och gjort. Idag, nästan 3 veckor senare ringer en av tjejerna hos dem och börjar med att säga: -Hej, jag heter blabla och jag undrar om du ringt om att du vill beställa tid för tandblekning eller har jag ringt Louise nu? Och så fnittrar hon lite! 
Que??
Jag meddelar blabla att jag ringt dem för nästan 3 veckor sedan för att boka en Glimmer-Spray-Tan, men att ingen återkommit, så jag har löst det på annat sätt nu!
Inte ens en ursäkt eller ett beklagande!
Nä tack inget mer Mix-Kliniken!

Sättet jag löste det på var att läsa om brun-utan-sol produkter och fastnade för en från St.Tropez. Gick in på apotea.se och beställde!
Fick hem dem i förra veckan och provade produkterna! Fungerade jättebra! Rekommenderas varmt! 5+


0

Morsdag 2018

Oj vilket uppvaknande idag!
Henke och Maja hade dukat upp frukost ute på altanen!
Jag fick jättefina blommor, handgjort kort av Maja och en resa till Alcudia med Maja vecka 31!! Henke måste in och jobba då och tänkte att vi ville ha något mysigt att göra! Gulliga familj! Tack!
(null)

(null)

(null)

0

Äpplet faller inte...


I söndags ville jag sitta i solen lite och lyssna på ljudbok. Två av mina intressen, så varför inte slå till medans solen gassar. Jag fick några härliga timmar i solen medans resten av familjen åkte ut på en fisketur.

(null)

(null)

(null)