1

Lunginflammation

Igår, söndag, var Tommy och Agneta kvar hos oss tills efter lunch. När de for, så bäddade jag ned mig och blev under kvällen ännu sjukare. Hur är det möjligt?
Under natten vaknade jag varje timme pga smärta i luftrör, bak i ryggen, min märkliga hesa hosta jag haft denna förkylning och pga mina kletiga och rinnande ögon. När jag vaknade imorse var jag så dålig, så det fanns ingen återvändo. Vårdcentralen hej, hej!
Åkte ned på lättakuten och satte mig i kö. Men jag var så risig så jag ville bara lägga mig på golvet och ligga där, jag orkade knappt sitta. Men av någon märklig anledning så gick det fortare än aldrig förr. 
Det konstaterades att jag inte hade streptockocker i halsen, utan det var virus. Men mitt CRP värde var skyhögt pga lunginflammation, läkaren skrev ut Antibiotika, 1 mg Alvedon och hostmedicin. 
På vägen till Apoteket ringde jag jobbet och meddelade läget. 
På Apoteket blev det kul!? Läkaren hade glömt att skriva ut hostmedicinen och 1 mg Alvedonen var slut i hela landet! Vid det här laget var jag grinfärdig, så apotekaren hjälpte till och ringde läkaren, men det var röstbrevlådan som svarade på Familjeläkarna. 
Jag betalade min antibiotika, köpte ett par askar Panodil och åkte hem. Var hemma 09:30, bäddade ned mig i sängen och ligger kvar där än, nu är klockan 17:33. 
Hoppas nu på att tillfriskna fort!


Kommentarer:

1 Helena :

skriven

Men stackare, KRYA på dig ❤❤❤

Kommentera här: