0

Fixar helg!

I helgen har vi "hållit på" hemma, då vi kommande helger skall på 50-års skiva och Oktoberfest. Så vi hade lite att stå i. 
Fredagskvällen började vi med en liten AW med en granne. När grannen gått, så käkade vi lite tapas/italienskt och lärde Maja spela Love Letter, hon älskade spelet, så vi höll på till sent! 

I lördags bäddade jag rent och städade huset. Kjell/Svärfar/Farfar kom över för att hjälpa Henrik att hugga upp all ved vi fått och så bjöd jag alla på långkok. Maja och jag bäddade ut bäddsoffan och kollade på en serie vi gillar och Farfar och Henrik satt och surrade och lyssnade på musik.

Idag, söndag, ägnades åt tvätt och annat fiff. Mitt på dagen åkte jag och Maja till K-Rauta för att köpa mörkläggningsgardin och gardinstång.
Henke stannade hemma och skruvade Malmbyråer. 
När vi kom hem borrade vi upp mörkläggningsgardinen och skruvade ihop sista byrån, äntligen klara. Nu skall vi bara sätta upp sänglamporna i sänggaveln, sen flyttar vi upp! Hallelulja!
(null)

(null)

(null)

0

Föreläsning med Alexander Bard

Idag var jag och en kollega på Ekonomimässan 
i Kista hela dagen. Vi hann med 4 olika föreläsningar, mycket nyheter och matnyttigt och Alexander Bard var den stora föreläsaren idag. Hans föreläsning handlade om Internet 2.0. Han är otroligt bra och rolig att lyssna på. 

Vi kollade in i alla montrar och fick godis, pennor och annat både högt och lågt. Maja var glad när hon fick gå igenom mässpåsen! 
(null)

0

Loveletter

I helgen var vi inbjudna till våra grannar på middag! Det är alltid så himla mysigt att hänga med dem. Vi blev bjudna på långkok och efterrätt. 
Sara och Martin verkade vara lika tokiga i spel som vi är, så rätt som det var kom ett, för oss, nytt spel fram, Loveletter. Vi spelade några rundor och jag var såld när vi gick hem. 
Googlade direkt in på Spelexperten och beställde hem en Engelsk och en Svensk upplaga. ( Så Maja hänger med ordentligt ). 
(null)