0

Hotell i Sollentuna och bad på Herrgprn, vinyl och Risk

I helgen har vi haft mysigt på olika håll.
Fredagskvällen umgicks familjen. Vi lagade gott och spelade något spel. 

På lördagsförmiddagen begav jag och Maja oss mot Sollentuna och Checkade in på Scandic där!
Vi började med att gå till vårt favorit Sushihak utanför centrumet. På vägen gick vi förbi Helenas jobb. Vi vinkade åt det gulliga hus hon jobbar i.
Sushin var som vanligt fabulouse!
(null)

(null)
Efter Sushin så gick vi in på centrumet. Vi kollade in alla våra favorit affärer och hade till slut en massa kassar. Vi gick förbi bår bil och lämnade en del och bar upp vår övernattningsväska på rummet. Maja svidande om till baddräkt och så begav vi oss mot poolen. Inte en kotte var där, Maja hade hela poolen för sig skälv. Jag kastade tunga ringar och annat hon fick dyka efter. 
(null)

(null)
Efter bad ville Maja köra spa på rummet, så hon smetade in en unicorn-mask i ansiktet, inköpt på Kicks tidigare och jag maskerade hennes hårbotten! Av någon anledning får jag ordet Hannibal i huvudet när jag ser bilden!
(null)
Vi hann med centrum en stund till innan de stängde klockan 18. Och tur var väl det, för jag hade glömt en svid hemma och hade i stort sett med mig ett nattlinne, strumpor och trosor. 
Jag hittade två fina tröjor på min favoritaffär, så middagen på kvällen blev räddad, jag slapp sitta och äta middag halvnaken i Hotellrestaurangen! Vi åt mat på hotellet och hick sedan upp på rummet och hängde och smaskade snart som vi köpt tidigare!
Riktigt mysigt hade bi under detta dygn!

Medans vi var i Sollentuna så hade Henke PA på besök. De badade spa och bastu på Herrgården, spelade RISK, slängde runt vinylskivor och åt och drack gott!
De hade också en kanonkväll!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: