0

Sportlovsvecka

Idag inledde Maja sportlovet med att vara med mig på jobbet, kollegan hade sin tös där också, så det blev ju perfekt. De roade sig hela dagen! 
Henke for till Scotland imorse och blir borta till fredag, så Maja och jag får reda oss själva under veckan. Ett par dagar skall jag försöka vara ledig, så Maja får lite ledigt!

Efter jobbet for vi till bästa Sushi-haket i Bålsta och vid 18 skulle jag på fotvård. Maja var gullig och hängde med!
När vi kom hem pysslade vi till ett gäng inbjudningar till Majas födelsedagsparty hon skall ha om några veckor!
(null)

0

Tjejhäng i lördags

Vid tolv kom tjejerna, Jenny, Fatima och Rosé över. Vi har nog inte setts alla tillsammans utan karlar och barn på flera år! Jenny fixade lunch åt oss och så satt vi och catchade-Up litegrann. Vid tre tog vi en promenad och bestämde oss för att gå in på Krägga Herrgård och ta ett glas! 
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
På Herrgården blev vi kvar några timmar, det var så himla mysigt där!
Vi fick med oss ett gäng reflexer av Herrgården, då det hunnit bli mörkt när vi tassade hem. 
När vi kom hem åkte grönsaker, skärbrädor och knivar fram. Sen stod vi och hackade och lagade tillsammans. Mycket mysigt och trevligt!
Vi gjorde en Cheviche till förrätt och en Fisksoppa med Aioli till varmrätt. 
Hur gott som helst! 
(null)

(null)

(null)
Vi tjattrade fram till halvett, sen packade vi diskmaskinen full och lade oss. Det var en lugn, mysig och supertrevlig kväll.
Mysigt att vakna upp tillsammans och äta frukost. På fm tog vi en promenad och vid lunchtid åkte tjejerna hem! 

Maja och Henke mötte tjejerna i dörren. De hade sovit på hotell, besökt olika köpcentrum, badat och ätit på restaurang. Skönt för dem att hänga ensamna tillsammans utan mig ibland. Men nu längtade jag efter att höra hur deras dygn varit! Vi hade på mello i bakgrunden och hängde i soffan hela em!

0

Firade Henrik i förskott

Idag åkte jag in till jobbet vid 06:00 och kom därifrån 16:30ca. På lunchen hann jag storhandla på ICA inför tjejträffen hos mig imorgon. Till middag köpte jag dyr Svensk oxfilé och så gjorde vi vår favorit, Baconsmör. Det var gudomligt gott. Vi firade nämligen karlns födelsedag i förskott. Jag har råkat boka in tjejträffen på Henkes födelsedag. Oooops.
Maja och jag hade köpt ytterligare 9 par kallingar i födelsedagspresent till Henke så nu är hann snygg nedtill ett tag. Henrik fick också en Gantjacka och ett Paddelrack. 
Jag hann tvätta lite toaletter och fixa inför i morgon också. Nu blir det sömn och serier på mobilen en stund!
Mysig kväll
(null)

(null)