0

IKEA och klädflytt i varenda hörn

Imorse ringde klockan 08:00 sharp. Maja och jag fiffade oss, sen gick vi ut. Det snöade igår kväll och halva natten, så vi visste vad som väntade. Skottning igen. Vi anlände till IKEA 09:30, precis när de slog upp dörrarna till frukosten. Vi tog varsin frukostbuffé, mycket energi behövs inför förmiddagens IKEA bravad!
(null)
Det tog oss 2,5 timme att ta oss igenom varuhuset och plocka på oss det vi skulle. Vi gick därifrån med två stora fulla vagnar, jag fick hjälpa Maja med sin vagn och även baxa fram min egen vagn i snömodden. När vi kom till bilen, fick jag lätt panik. Hur i hela friden skall vi få in allt i bilen?
Det gick.
Nu var det lunchtid, så vi stannade på ett Sushi-ställe i Bålsta och köpte med oss lunch.
När vi kom hem körde jag igång direkt. Det skruvades, spikades och byggdes.? Sen flyttades det kläder högt och lågt. Det rensades. Det tömdes och flyttades igen. 
Jag har haft en konstant insulin-känning sedan imorse, det blir så här när jag stressar och härjar runt. Det tar mycket energi!
Maja och jag bar ut vår tunga gamla sänggavel och rensade vårt gamla sovrum så gott det gick. Lite före bilder, innan Maja flyttat in:
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Jag skruvade och bankade ihop provisoriska garderober till mig och Henke under själva rockaden i huset:
Min provisoriska garderob blir i ett av de små förråden vi byggt, liten tvättkorg till den hörnan köpte jag också.
(null)

(null)
Henkes provisoriska garderob står för närvarande ute i vår hall och samsas med sänggavel, utrensade kläder och snart en Malmbyrå, hur den nu skall få plats. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
På övervåningen hamnade en till klädställning ned kläder vi hämtade hos Henkes pappa för någon vecka sedan. Kläder som hängt där sedan vi bodde där för ett halvår sedan. Hrmpf. Vart skall vi göra av allt?
(null)
I vardagsrummet står våra gamla nattduksbord och sänglampor, Maja deklarerade att hon ville ha ett set, och det andra åker nog in i nya gästrummet. Puh. Då var det spikat.
(null)

Kommentera här: