0

Äntligen....

Ikväll var jag ute och gick för första gången på väldigt länge. Jag har haft så ont i mina fötter ett tag. Men ikväll bar det av i mina nya härliga MBT skor med tillhörande skoinlägg gjutna efter mina fötter! Lovely!
(null)

I veckan var jag till Team Olmed i Uppsala och hämtade mina skoinlägg och MBT skor som jag varit där och provat ut i omgångar. 
Som diabetiker med fotproblem så är jag berättigad till två skoinlägg och två par skor per år. Så från och med nu skall jag försöka hämta ut min ranson så jag kan ta mig fram på ett bra sätt i vardagen. Min Fotterpeft sa med en blinkning, att du kan komma redan i Januari och hämta ut vinterskor, för det är ju på ett nytt år! 
Ill be there! 
MBT skorna ser lite roliga ut och man måste öva på att gå i dem, de är ju lite runda i sulan liksom, så känslan i början blir lite som att man ramlar bakåt om man inte håller balansen, man får en rejäl hjälp framåt när man går och skon är ljuvlig när man övat lite. 
Jag köpte ett par Svarta MBT sandaler till sommaren ( sulan kan man inte använda i denna sko, men den sitter redan i ett par andra av mina gympadojjor, så den används. ), kanske inte så snygga, men supersköna!
(null)
Och sen tog jag ett par MBT promenadskor. Dock är mina typ turkos/mintgröna och inte som de på bilden, modellen är något liknande. I dessa skor sitter mina skoinlägg, det käns som om skon är gjuten på foten. Man får bästa stödet, vilket det är till för och bästa känslan. Jag är supernöjd och glad!
(null)

Kommentera här: