0

Vadmuskelskada

I lördags var jag bjuden till en tjej i grannskapet, inte vanliga gänget här kvarteret utan en ny bekantskap. 
Tidigare på dagen så lämnade vi Maja på friidrotten och åkte iväg till Vibyspåret här i Bålsta för att promenera en 5 km slinga i lite terräng. Det var en skön promenad och jag kände av min lilla skada i vaden litegrann, en skade som uppkom när jag skulle gå ned för en trapp för en månad sedan. 
När vi kom hem från promenad och friidrott så körde vi på i trädgården, vi klippte gräs, trimmade av med trimmern, klippte plommonträd osv. 

När middagstid närmade sig så fiffade jag till mig och begav mig av till en annan granne, så vi gick tillsammans mot partyt vi var bjudna på. På vägen så brann det av i benet, en del av min vadmuskel gick av. Smärtan var olidlig och jag kunde inte gå. Som tur var kom en vi kände förbi med bil och kunde köra upp oss på trejfesten. Jag hade ont och kunde inte gå särskilt bra, så Henke kom och hämtade mig vid elva. 
Sen åt jag Citodon resten av helgen och fick inget gjort pga att jag hade svårt att gå.
Nu, tisdagkväll, så känns det mycket bättre. Åkte på söndagen och köpte en burk Magnesiumtabletter och vaden har läkt rekordsnabbt. 
Henke var med om något liknande för 10 år sedan, vid det tillfället rekommenderade en dåvarande kollega, som höll på med Fitness, att man skulle äta magnesium vid muskelskador och kramper. Tack för tipset! 

Kommentera här: