2

Officiell Lägenhetsägare

Var och skrev papper på banken imorse och betalade 1,2 miljoner för 4 par nycklar och en tvättstugenyckel, det var nog de dyraste nycklar jag köpt!
Såååå för första gången i mitt 37 åriga liv äger jag en bostad. Det käns bra!
Vi åkte direkt upp till Bjursvägen och måttade lite. For sedan till 2 IKEA ( Barkarby och Kungens Murva ) för att få ihop de delar vi var ute efter. IKEA och ICA Kvantum i Centrum har aldrig det man skall ha, så man får alltid räkna med att stödköpa hos andra leverantörer när man besöker dessa butiker. Så ni vet menar jag! ;O)

Kom hem vid fyra tiden. Gick då direkt till My och hämtade Majsing, som hade haft en kanondag med moster. Se bild från dagen på Mysans blogg.
Henke stack direkt upp till Bjursvägen och började skruva på grejjer.

Har nu ikväll packat och packat igen. Städat och plockat. Flyttat runt prylar och planerar. Har inte suttit en minut på hela dagen.
Jag sov ju bara 4 timmar inatt, så jag börjar känna mig lite hängig. Nästan så där så att jag skulle kunna lägga mig på golvet och bara gråta av utmattning. Det går över snart....om ca 4 dagar i alla fall...
Den här nyårsaftonen käns ju lite malplacerad för oss. Man skulle bara vilja köra på i båda lägenheterna precis hela tiden liksom, men ett "break" i "goda vänners lag" imorgon blir trevligt och bra!

Nu skall jag krypa till kojs. Vi får se när Henke dyker upp.

Sov Godisbit!