2

Mot Mallorca och Alcudia 180729

(null)

Henke skjutsade mig och Maja till Arlanda igår em. 17:50 skulle vi äntligen flyga till Mallorca!
Men pga åskoväder över Arn, så blev vi ca 1:15 försenade, ingen meddelade något till oss 329 blivande passagerare. Detta pga av personalbrist och plan som varken kunde landa eller flyga pga ovädret. Till slut kom vi iväg. Flygningen gick bra och vi kom fram till hotellet Tui Family Alcudia Pins vid ett på natten. Incheckning gick fint och vid två på natten låg vi i våra sängar. 

Klockan ringde vid sju på morgonen, jag somnade in vid fem, så det var inte mycket sömn för oss denna natt. Vid halvåtta hade vi smort in oss med solkräm och packat badväskan och trampat iväg mot frukosten. Vi kom ut till polområdet vid halvnio och då hade väldigt många passat platser i solstolarna även fast detta var förbjudet. Badvakterna plockade bort en stor del av handdukarna på de passade solstolarna. Så Maja och jag hade tur och fick ett par toppen-solstolar. Det var molnigt till en början, men solen tittade snart fram. Det här är livet! Sol och värme! Mitt på dagen kom servitörer ut med stora brickor fulla med Sangria med hackad frukt i. Fantastiskt. Barnen fick en alkoholfri fruktsmoothie. 
Maja låg i stort sett i polen från nio till halvfem, med undantag för vätske- och energipåfyllning. Vi har All-Inclusive, så det fanns dricka, snacks och mat både högt och lågt. 
Vi besökte Supermerkadon ett flertal gånger under dagen. Inköp av badprylar till Maja och så löpte vi lite gott till vårt kylskåp. Vid något tillfälle efter middagen så ville Maja bara gå och glo i Supermerkadon, hon älskarn!
Middagsbuffen gick i asiatiskt tecken idag, så de hade tom Sushi. På Spanskt vis. 
Efter middagen strosade vi runt på hotellområdet som är rätt stort och tog en promenad på beachen och piren.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)