0

Oktobersjuk

Och så kom dunderförkylningen Börje och hälsade på i år igen. Förra oktober var jag sjuk i två veckor, sjukskriven och hemma från jobbet.
Nu har jag legat hemma i 3 dagar med halsontet från hell, hosta, svällande huvud, inflammerade bronker, öronvärk, feber och allmänt dåligt tillstånd. Som grädde på moset vaknade jag med ögoninflammation på nåda ögonen imorse.

Igår fick jag hoppa över en överskningsfest hos en granne, Henke och Maja gick dit själva, och idag skulle vi på Helena och Connys årliga Oktoberfest. Tommy och Agneta kom här på eftermiddagen för att lämna övernattningsväskor och ta ett glas vin innan festen. Jag och Maja körde dem och Henke till Oktoberfesten för någon timme sedan. Och själv ligger jag i soffan och har missat helgens alla trevligheter. Kul värre!
Jag mår så risigt, så jag måste nog besöka Närakuten imorgon, kan knappt svälja mitt eget saliv och definitivt inte mat. 
Det bästa i denna kråksång är att Tommy och Agneta hade med sig en inflyttningspresent till vår övervåning, ett soffbord som Tommy snickrat åt oss! Suuuperfint!
(null)

(null)

Kommentera här: