0

Oj vilken mysig dag

Vi började dagen med att fiffa oss, packa väska och vid 10:00 bege oss mot Sickla Köpcenter ( tror karln rörde till det lite, vi trodde vi skulle till Nacka Forum!?! ), det blev toppen oavsett. 
Vi gick i mysiga affärer hela fm. Jag köpte mig en fin tischa och Clarks Ballerinor och Maja hittade typ inget, förutom en ny Rosa Monark Cykel för 6.100:-, som hittat. Vi köpte ingen cykel....då....
Henke hade bokat bord på Sovel vid 13:00. Jag åt en suverän Lax Poke Bowl, I looove!
De andra fick också jättefin mat!
(null)
(null)
(null)
Här är cykeln Maja fel-in-love-with
(null)
På eftermiddagen begav vi oss mot staden och checkade in på Clarion Sign. Vi gjorde oss hemmastadda och gick sedan ut på stan. Bi besökte någon mysig butik och letade oss sedan fram till en pub som Henke valt ut.
Där drack vi gott, umgicks, hade kul och spelade Love Letter ( ett bra enkelt favorit spel ) och Uno.
(null)

(null)
Vid 18:00 hade vi bokat bord på Köttmästaten, bi promenerade dit och blev väldigt bra bemötta när vi kom. Bra service hela vägen där. Vi åt fantastiskt gott kött av de olika slag och var jättenöjda när vi gick därifrån.
(null)

(null)

(null)

(null)
Maja hittade en gunga att testa när vi gick genom en park på vägen hem!
(null)
Kring Norra Bantorget skulle det visst vara någon form av Kulturell kväll/natt ikväll. NorraBantorget  ligger i stort sett utanför vårt fönster. I detta nu står någon kvinna och ylar opera, så det låter som om vi stod ute med dem. Jag letade just fram ett par öronproppar och skall nu försöka sova. 22;54. 
Jag har haft en fantastisk dag i Staden med familj. Glada skratt och mycket energigivande.