0

KS Diabetescentrum på Torsplan

Idag är jag helt ledig, då jag skall på ett sjukbesök på Torsplan 08:00 och vid 15 skall jag vara på Skin-Doc i Mörby Centrum. 
Jag hade tänkt åka hem till Bålsta emellan sjukbesöken, men beslöt mig helt plötsligt för att åka till Täby C och Mörby C och fixa extra små ärenden, som att hitta paketrosetter, vilket man tydligen knappt säljer längre.

När jag var hos min Diabetesläkare så meddelade hon att mina kiss och blodprover inte var helt tillfredställande. Que??
Jag hade för lågt natriumvärde och för högt Kaliumvärde. Var jag ovanligt trött kanske? ( Jaa, vem är inte det den här tiden på året!! ), har du märkt om du är lite ovanligt brun eller har pigmentförändringar? ( Jaa, vem har inte det efter att ha dyrkat solen i 48 år?? ).
Det här måste vi kolla tyckte hon.
Jag fick kila över bron till det andra Nya KS huset ( vilket för övrigt var otroligt fint! ), och ta nya prover på deras labb. Hon lade till ett nytt prov också, hon ville kolla mitt kortisolvärde. 
Vad misstänker du undrade jag? 
Vi skall inte ta ut något i förskott innan vi ser vad de nya proverna visar imorgon, men det kan vara möjligt att du har fått en binjuresjukdom som heter typ Addison. Den ligger också inom gruppen för de autoimmuna sjukdomar du redan har. Jag skall googla strax. Hrmpf....
Jag sitter nu i Täby C och skall äta en Ramen ( och googla Addison. ).
(null)Kommentera här: