0

Mall Of Scandina

Tidigt imorse for Henrik till Omme och Eta i Grovstanäs på fisketävling. Jag och Maja bestämde oss för att stanna hemma i helgen, vi hade lite att fixa med. Själva gick vi upp vid åtta, åt frukost, fiffade oss och åkte till Mos. 
Det var lugnt när vi kom dit och de precis hade öppnat. Så jag sa: -Nu kör vi!
Och det gjorde vi. 
Vi gick in på Sara Home, där hittade jag ett fantastiskt fint, perfekt bord till vår vinylhörna. Jag slog till. ( När vi kom hem såg jag en skada på bordet. Darn!! Det fanns inga prislappar på bordet när vi köpte det, men det hade tydligen suttit ett par på bordet tidigare och någon hade försökt putsa bort dem med något medel som blekt bordet. Men det får bli morgondagens problem - att ringa Sara Home och tala med dem. )
(null)

(null)

(null)
Sen gick vi in på Intersport och de kunde också leverera, dels en vinterjacka från Svea och en rosa fleecetröja från Peak till Maja.
(null)

(null)
Vi köpte lite godis och Maja hittade lite andra prylar på Lagerhaus och Åhléns. 
(null)

(null)
Vi hittade en perfekt presentpåse till Farfars 70 åriga födelsedag!
(null)
Lördagsgodis naturligtvis, en påse till Maja
(null)
Och en liten påse till Mamma
(null)
Vi tog en lunch på Neko-House
(null)
Vi köpte också vantar, ett Fotoalbum ( där jag skall sätta in bilder på släkt och skriva om dem - Åt Maja ). Och en massa annat smått och gott vi var ute efter. 
Vi lämnade MOS vid 14:30, stannade på ICA Maxi i Barkarby för att handla. De hade tyvärr inte heller Carpaccio, vi har letat i 3 ICA affärer idag utan resultat, så vi köpte annat att äta till middag. 
När vi kom hem var vi helt slut. 
Med Ca 9.000 steg på stegmätaren, så får man hänga med Maja i soffan framför serien Bitten en stund!

Kommentera här: