1

Härlig fredag

Jag mår inte topp, jag är lite slut. Värre än någonsin. Jag är arg. Jag är svettig. Jag är deppig. Jag är irriterad. Jag vill inte jobba ( pga väldigt jobbig situation med chefen,  alltså vi klickar inte, jag står ut pga att jag gillar de kunder jag har ), jag vill bara ligga under täcket och ruva. Låt mig va liksom. 
Mammas 20 åriga dödsdag, gräl med äldre släkting, skit på jobbet, osv. Jag blir drenerad. 
Jag behöver balans. Mer när jag blivit äldre, det har förändrats genom åren. 
Såååå, helgen började med en ledig fredag. I needed it. Jag sydde nya häng-brallor åt Maja - Jag älskar att få vara / leva ut min kreativitet! 
(null)
Maja hade en vän över ( då det var studiedag ) hela dagen  och körde Minecraft och på kvällen klev vi upp i Vinylhörnan och spelade gott och tog en IPA. Lite balans för mig idag i alla fall. Det måste till mer -Jag måste agera, det är ju bara jag som kan få till Balansen i tillvaron. 
Till middag gjorde vi en pastarätt  av Paolo Roberto, en Salcciahistoria som var helt lovely. Dock kryddade vi till den med lite tomatpuré och vitt vin. Rätten gjordes på en halvtimme och var en fantastisk måltid . En ny favorit! Rekommenderas varmt!
Efter middagen spelade vi spel, så kul att hänga med familjen och framförallt, jag vann hela kvällen. Det händer typ aldrig!
Imorgon funderar vi på att åka in till Stockholm och äta frukost och kolla runt lite! Härligt! Mer Balans.