0

Knäproblem

Maja har under våren emellanåt efter friidrottsträningarna fått jätteproblem med ena knäet och haft jätteont och knappt kunna gå! Och jag är som jag är och Maja är som hon är, så jag har misstänkt att hon maskar för att hon inte vill gå på friidrott! Allt där man rör på sig för mycket är väldigt jobbigt liksom!
Jag köpte ett knäskydd och hon kämpade på trots smärtor. Sommaren kom. 
Och ...,,
Nu under semestern har det varit lugnt i hennes knä tills Henrik och Maja fick ett ryck och började pooltävla av något slag. De körde järnet väldigt länge en dag i poolen. Efter beachen och duschen på rummet kunde hon knappt gå! Vad nu då?
Taxi på Gotland hit och dit sista dagen, Maja kunde knappt gå och knäet var svullet, ömt och blått. Hrmpf. 

När vi körde av Gotlandsbåten förra fredagen ringde jag direkt till Vårdcentralen. Hon fick en tid på måndagen. Efter mycket om och men så fick Maja en röntgentid i onsdags. 
Efter röntgen visade det sig att Maja har någon märklig utväxt på sitt knä, som kallas Exosidos typ. Och är väldigt ond och jobbig. Nu väntar vi på att läkaren återkommer med hur vi går vidare. Enligt oss måste den där bort. Hon lider verkligen av den! 
Man ser den Lilla utväxten till höger i bild på båda bilderna. Det där är alltså inte normalt! Det ser ut som ett horn växer ur skelettet liksom. Det här meddelade röntgenenlökaren oss direkt.  (null) 

(null)Kommentera här: