0

Annandagsfirande på Eds kyrkogård

Idag träffade vi fam Fall vid Eds kyrka, vi tände ljus och gjorde fint vid mammas grav, sen tog vi en glögg och kaffefika vid dagiset precis utanför! Vi dukade upp glögg, must, kaffe, pepparkakor, lussebullar och annat gott i snön och barnen hittade en boll och det spelades fotboll. Väldigt mysig och härlig stund utomhus för 7 personer! Vi höll oss inom Coronaramarna igen! Vilken tur!! Börjar bli mycket trött på det här viruset!

Vi hade i alla fall en härlig stund, där det byttes julklappar och hade mysigt ha och bra samtal! Längtar tills vi kan hänga oftare och  inomhus!!!! 
Efter hänget åkte vi till Barkaby Kötthall ( och bemöttes med skit som vanligt, så jag tror bestämt att det var sista gången vi var där ), vi fick i alla fall till slut tag på två härliga kotletter och åkte till ICA Viksjö och handlade resten. Vi åt en god middag, kollade på På Spåret och hade en härligt g kväll! 

(null)
Maja har, redan efter en minut hemma dukat upp presenterna hon fick av Mostern, grejer fram CAIA, både på toaletten och i soffan. Hon grät i stort sett av lycka när hon såg vad hon fick av Mostern och familj. Det är visst märket CAIA som gäller just nu!
(null)
(null)