0

Glädje, äntligen, jag startar eget!

Idag, hände det, jag startade egen firma efter mycket om och men! Jag är väldigt glad över beslutet som tagit mycket tid i anspråk av hjärn- och hjärnkapacitet att komma fram till! Med mycket stöd av familj och närgamilj ( läs Henriks pappa ) så vågade jag / vi ta steget! 

Hela hösten, eller egentligen hela året har tankarna gått i olika riktningar. Jag / vi har stött och blött inombords! Hela familjen har varit inblandad i mitt beslut! 
Känslan på jobbet har inte varit på toppen på sista tiden, ny chef och efter dålig magkänsla länge, så var något tvunget att ändras! 
Så, idag startade jag egen redovisningsfirma, stort och läskigt och samtidigt väldigt kul! 
Det kommer säkert gå vägen! Bättre att våga hoppa, än att förtäras långsamt inifrån! Jag bestämmer över mitt eget liv så länge jag finns vid liv här på jorden! 
Min fina familj överraskade med fint och gott när jag kom hem! Jag fick fint kort, blommor, en ljuvlig Mikaela Willes ljusstake ( Henke vet han! Min sjunde i samlingen! ) godis och bubbel i ett glas vid Entré! Kärlek! Vilken överraskning, de är fina, familjen! Vilken trygghet i allt! 
Just nu känner jag bara lycka och kärlek!! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentera här: