0

Inte Corona, bara bakteriell förkylning

Maja har haft feber till och från i ca 3 veckor. Hon har levt på Alvedon och Ipren. Tom över sin födelsedag och en massa kalas och annat så hade hon feber. 
Häromdagen ruttnade hon, mamma snälla ring 1177 eller Vårdcentralen och skaffa mig en tid till läkare. Jag mår inte bra och orkar inte med det här längre. Ok. 
Jag ringde 1177, och i dessa Coronatider, så kom man inte ens fram. Försök igen senare. På Knivsta läkargrupp, som enligt mig är en topp-vårdcentral kom vi fram och fick en tid samma dag. Henke och Maja åkte dit. Det togs alla möjliga sorts prover och det konstaterades att hon inte hade Coronavirus. De åkte hem utan behandling och vi skulle få svar på vissa odlingar senare. Ok. 
Idag ringde läkaren och meddelade att Maja har en bakteriell förkylning som måste behandlas med Antibiotika. Henke har ju också haft feber och bihåleinflammation i flera veckor, så läkaren misstänkte att vi alla i familjen går runt med samma bakterie. Läkaren ville skrivandet pencillin till oss alla. Hon visste inte vilken sort bara. Odlingen på Maja skulle kollas ännu noggrannare för att se om bakterien eventuellt var resistent mot någon antibiotika, så i början av veckan skulle vi få besked om vilken kur vi skall äta. 
Jaha ja. 

Kommentera här: