0

Mathelg

I helgen har vi tagit det lugnt, Maja fick någon form av halsfluss i mitten av veckan, säkert på grund av de där baskeluskerna hon har i kroppen, de hann göra henne mer sjuk pga att hon inte fick antibiotikan tidigare. 
Vi använde helgen till att laga god mat och promenera i det fina vädret. 
I fredags lagade vi till ett par Australiensiska välmörade Oxfilebitar, till det slog vi en egen Bea och helbakade en rotselleri. Smöret vi använde till Bean brynte vi väl, så hela Bean fick en sån där lite knäckig smak. Väldigt gott!
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Henrik har länge velat göra egen Ravioli och varför inte. Lördagen användes till denna rätt. Två olika fyllningar gjorde vi. Henrik gjorde en vitvinssås till. Det här var vi överens om att det var något av det godaste vi käkat på länge. 
  (null)
 
(null)
 
(null)
I lördags promenerade vi till Helena och Conny för en fika ute på deras tomt. Helena hade bakat en mjuk pepparkaka. Väldigt smarrig att fika så där ute i det fria i solen. 
 
Familjen fick lite ny Pokemonfeber under helgen, så här i promenad- och coronatider och solen lyser.
Så när Maja och jag lagt oss i lördagskväll, fick vi för oss att vi ville fånga fler Pokemons, så vi började skoja om att vi skulle ge oss ut i natten på äventyr. Vips, så var vi lite busiga. När Henke somnat, så klädde vi på oss och smög ut i natten. Vi gick längs mälarvattnet och bort till Krägga Herrgård och fångade Pokemons längs vägen. Det var väldigt mörkt, mysigt och lite läskigt. 
 

Kommentera här: