0

Farsdag

Imorse hade Henke lite ont i huvudet, då han igår var och paddlade ( spelade paddel ) med grabbarna i 3 timmar och efter det gick ut och käkade och drack några goda! 

Maja och jag fiffade oss på morgonen och for iväg till Jakobsberg och Barkarby. Vi behövde köpa någon form av lätt att ta på träningsbralla och nya Jeans till Maja. 
Mitt i allt kom vi på att det är farsdag idag, så vi måste ju fixa en prelle till Pappan också. 
Vi stack iväg tidigt pga Corona, det brukar vara lugnare tidigt på fm. 
Vi hittade ett par sammetsliknande ( som visst är mode nu ) trikå mysbrallor åt Maja på Gina Tricot i Jakobsberg C. Hon behövde dessa att åka hem i och leva i efter hennes operation på tisdag. 
Sen for vi mot Barkarby. På vägen funderade vi på present åt Pappisen. Maja klämde idén med att hann behövde en Paddel-väska, han har pratat om det i några veckor. Så när vi kom fram gick vi in på XXL och hittade en perfekt väska. 
Vidare till Lager 157 för att kolla Jeans. Maja älskar deras jeans. Vi plockade ut stort sett två par på 5 minuter, sen for vi mot Bålsta igen. 
Vi handlade på ICA Maxi på vägen och kom hem och när vi kom hem hade Henke fått sån där idiotisk ont i ryggen igen, där han knappt kan röra sig! 
Jag satte igång med att laga en fin-middag till vår trasiga pappa på hans dag. 
Jag lagade en Asiatisk råbiff, med Idé från ett recept från Siljanschark.se men jag piffade till det på vårt egna sätt som vi gillar. Man picklar lite lök i kylen någon timme och rör ned i råbiffen. 
Vi finhackar schalottenlök fin fint, häller på en del socker och en del risvinäger. Låt den stå i kylen minst en timme och sila av den innan du rör ned den i Oxfilé hacket. 
Efter middagen tyckte både Henrik och Maja att denna rätt klev upp på deras "bästa-fem-i-topp-lista"! Jo man tackar! 
(null)

(null)Kommentera här: