0

Operationen av Majas ben

Både Maja och jag sov endast ett par timmar inatt. Hon för att hon var för nervös inför operationen och jag för att Maja väckte mig hela tiden och det där med att "sova på nya platser". 
03:45 inatt, precis när Maja somnat väcktes hon för att dricka ett glas mjölk, detta pga att inte bli för låg i blodsockret under op. 
Vi vaknade av oss själva 05:45, sköterskan kom in klockan 06:00, då skulle Maja duscha med Hiroduid för andra gången innan op. 
06:30 kopplade de på glukosdropp och 08:10 rullades hon med för operation. 
Jag fick följa med in i operationsrummet vid själva sövningen och Maja var väldigt nervös och lugn på samma gång jag höll hennes hand när hon somnade. Men det var jobbigt att se henne försvinna bort så fort. Som att hon blev asplakat på nolltid och bara slockna. Jag fick tårar i ögonen. 
En halvtimme innan operationen:
(null)

(null)
Jag gick ned till Caféet och åt en frukost och läste en tidning. 
De ringde från uppvaket efter 1,5 timmar ca och nu sitter jag hos Maja som sover som en stock! Det kan visst ta ett par timmar innan de vaknar. 
De har försett mig med kaffe och sagt här! Väldigt snällt! 
Kirurgen meddelade att benbiten de mejslat bort fråga n Majas ben såg godartad ut, men den skall ändå skickas på analys för säkerhetsskull! 

Kommentera här: