0

Operation av axeln

På tisdagen efter påsk opererades jag. 
Med facit på hand så hade min Ortopedläkare minimaliserat denna operation. 

Jag skulle klara mig på Citodon efteråt i några dagar och jag som nu är van att äta smärtstillande preparat och jämt har ont, så skulle detta inte vara några problem. Han skulle enl. honom själv gå i på ett par ställen och skrapa rent inne i axeln m.m Men när jag vaknade upp efter narkosen var smärtan outhärdlig, jag fick morfin och två andra preparat ( eftersom morfin inte fungerar hundra på mig ), till slut avtog smärtan lite grann. Han hade brutit loss hela axeln ur det läge den befunnit sig i de sista åren, plockat bort benbitar, brosk och annat skit ur axeln. Jag hade blåmärken överallt, som om han hade fått ta i en del när axeln bröts loss. De hade gått in på 3 ställen i axeln. 
Ortopeden sade att jag skulle opereras med lokalbedövning, men när jag skrevs in på operationsmorgonen så visade det sig att jag skulle sövas. Så inte en siffra var rätt.
Dessutom hade han skrivit ut Morfin till mig, tack gode gud för det, jag har levt på morfin, Citodon och Alvedon i snart två veckor. Jag fick ringa i förra veckan och be dem skriva ut mer morfin. 
Jag gör sjukgymnastik / några lättare övningar 4 gånger om dagen och smärtan börjar avta och bli mer uthärdlig. 
På tisdag skall jag ta bort stygnen och på torsdag skall jag träffa min vanliga sjukgymnast på Vårdcentralen för att få lite nya tyngre övningar att köra på! 
(null)

 


Kommentera här: