0

Läpp repair - Bäst i test

(I det här inlägget så är Det här är mina åsikter efter eget provande av nedan produkter och inget jag doktorerat i. Så läs med en nypa salt!!)

Jag har under många år haft problem med mina läppar! De rasar ihop då och då och jag får stora munsår, nariga läppar och svid. 
Speciellt jobbigt var det då jag åt Tetracykliner, då var läpparna helt out of order och gjorde väldigt ont alla tider på dygnet. Inget hjälpte. Jag har provat det mesta och produkter som Läppsyl, Carmex, försvarets Hudsalva allt som finns lätttillgängligt för läpparna fungerade inte över huvudtaget och sved som eld när man satte dessa på löpparna vid riktigt sjuka läppar. Som underhåll, visst, men jag skulle aldrig köpa dessa nu när jag funnit nya godingar. 
 Jag sökte mycket på nätet under denna period när det var riktigt illa, men hittade inget bra att prova så där direkt. Jag fick helt enkelt ge mig ut på jakt och prova mig fram. 
Nu, efter några års letande och en del pengar har jag hittat 3 produkter som är helt outstanding för riktigt trasiga läppar och jag rekommenderar dessa varmt!
1, Nuxe -Reve De Miel.
Finns att få tag på lite överallt och till en bra peng. Om man tar på ett tjockt lager till sänggående, så sitter lite av produkten kvar på läpparna när man vaknar ( om man kanske inte är en kudd-dykare) Och läpparna käns redan bättre efter en natt. Krämen är fet och blir till ett sånt där lager på läpparna som man kanske inte gillar i vanliga fall, men när läpparna ropar på Hjälp, är det här en räddare i nöden!! 
(null)

2, Avené - Cicalfate
Jätteskön läppsalva som inte svider vid påsättandet. Den här läppsalvan är lite lättare än den ovan och är skön och lugnar irriterade läppar. Jag har använt den dag och natt då läpparna varit illa däran. Den här läppkrämen kan även användas som underhåll när man inte har riktigt trasiga läppar, den är lite allround sådär. 
Denna läppsalva är inte heller särskilt dyr. Kring en hundring beroende på vart du köper den!
(null)

3, Lancome - Nutrix  Lévres
Helt fantastisk läppsalva. Skön, svider ej, blir ej tjock och lägger sig som ett bra skyddande lager på läpparna. Faktiskt amazing! Och den hjälper! 
Märkte dock ( 210314 ca) att de slutat producera denna härligheten. Tror idag att den är utbytt mot något liknande, men eftersom jag inte provat den, så skriver jag naturligtvis inget om detta. Jag får helt enkelt köpa in den nya och prova. Ville ändå nämna den gamla, då den var otroligt bra och härlig! 
Lite dyrare än ovan nämnda produkter. 
(null)
4, Avené - Cold Creme
Denna produkt är ett sånt vardags cerat som jag har på läpparna när de är helt normala och friska och jag bara vill ha ett skönt underhåll. Lukten av detta läppcerat gör mig lugn. I love it! Kan inte vara utan denna. Jag har ett stift i varje jacka och väska! Rekommenderas varmt!
En bra produkt till ett förhållandevis bra pris! 
(null)