0

Födelsedag

Idag fyller jag 51 år. Jag är 6 år äldre än mamma blev, lite märkligt och glädje på samma gång. Man blir verkligen "Carpe Diem" när man funderar på sånt. 
 
Dagen började jättemysigt. Familjen bjöd på fruktsallad och keso ( och självklart Kaffe ) till frukost. Jag fick en födelsedagspresent som var mycket uppskattad.
Vid 08:00 hade jag en fotvårdstid, där jag blev ompysslad av Eleonora. 
Vid 09:00 mötte jag upp en kund och vi bytte lite material med varandra på Bålsta Centrums parkering. 
Sen for jag hem och så har telefonen ringt med jämna mellanrum under hela dagen av trevliga sångteaman och vänliga själar som vill uppvakta, prata och gratta och kommer ihåg en. Tacksam som bara sjutton!
 
Vid 14:00 ringde Henriks pappa och undrade om jag hade vägarna förbi människobyn och ville samtidigt gratta. Jag hämtade upp Maja när hon slutat skolan och så åkte vi förbi Farfar, han gav mig en jättefin Champagne i födelsedagspresent. Väldigt snällt!
 
När vi kom hen igen, så satte jag mig för att fakturera månaden som gått och som jag förstått det med tanke på hur mycket jag jobbat i April, så blev det en fin intäkt i bolaget. 
 
Vid 18:30 var familjen färdigfixade efter jobb- och skoldagen, då satte vi oss i bilen och for mot Enköping. Vi hade bokat bord på en Fransk Restaturang vid namn Bombance, och vilken kväll. Hur bra, trevligt och gott som helst. Restaurangen var otroligt gemytlig och i Fransk härlig anda.
Jag åt nog den godaste Oxkind jag någonsin ätit och jag ätit en del, men den här var faboluos. 
Bombance rekommenderas varmt!
 
Nu är vi hemma igen och familjen donar runt därnere, jag har satt på datorn häruppe och skall strax ge mig på tänderna och gå och lägga mig!
 
I morgon bitti har vi bokat en Provköringstid vid 10:00 på Norrlandsgatan för att provköra en Polstar
Det ser jag fram emot!