0

Spindelsanering

Förra söndagen dök de äntligen upp! Spindelsanerarna
Jag hörde av mig till PM Nilssons Spindelsanering tidigt i vintras och fick jättebra kontakt med dem och efter några mail bestämdes det att de skulle komma i slutet av mars, början av april och förra söndgen kom de. 
 
De sprutade ned hela huset och carporten uppifrån och ned en genomskinlig vätska, det tog någon halvtimme, sen var det klart! Vad händer nu då undrade vi?
Spindlarna kommer under någon vecka att fly ( över till grannarna gissar jag ) och saneringen håller i ett par år, sen måste man ev. göra om det. 
 
En av spindelsanerarna som absolut inte var rädd för spindlar, skrek av fasa när hon öppnade vår brunn ned till krypgrunden, där bodde en stor rackare. Men ett sprut ned i brunne, så var den stora spindeln puts väck. 
 
När spindelsanerna hade åkt, så satte vi oss ute på altanen i solen och tog oss en dryck och lite plock och det tog inte lång stund förrän det kom spindlar ned från alla hörn på huset och formligen rusade iväg. De hängde i trådar i vinden och var överallt, jag och Maja hade stor panik. 
 
Men nu så här en vecka senare, så syns inte en endaste spindel till kring vårt hus!
Hur skönt som helst! 
 
 

Kommentera här: