0

Maja 14 år

I lördags fyllde Maja 14 år. 
När jag för 14 år och 9 månader sedan kissade på stickan och fick ett plus, så hade man ingen aning om hur det skulle se ut idag, när flickan fyller 14 år. Men det vet vi nu!! :)
(null)
 
(null)
Maja har firats hela förra veckan. Vi började på helgen innan hon fyllde år, med att hon och jag åkte in till Stockholm och bodde på hotell, åt gott och hade hård shopping i två dagar. Maja fick pengar av oss insatta på sitt konto i födelsedagspresent, så hon kunde välja själv vad hon ville köpa.
I fredags så skjutsade vi Maja till Pinchos i Enköping, där skulle Maja och Nora ( bästa kompisen som för övrigt är född på samma dag ) fira sina födelsedagar med god mat och paket till och från varandra. 
 
På lördagsmorgonen, 5 mars, på självaste födelsedagen så åt vi god frukost och hade paketöppning. Till och med Maja tycker att frukost på sängen är lite overkill och krångligt idag, så det var väldigt skönt att äta frukost tillsammans i köket, dock fick hon sig en sång, det kom hon inte undan!
Vid 13:00 kom Moster med Familj och Faster med familj över på lunch. Det var väldigt kul att träffa alla och Maja var jättenöjd med paket och uppvaktning. 
 
På kvällen hade Maja önskat sig en av hennes favoriträtter, Räkpasta, som finns under recept i min blogg. 
 
Nu får Maja vänta ett år på nästa firande!